Silobouw B.V.

Silobouw B.V. omschreven door Prefabbetonoverzicht.nl:

Silobouw is in 2012 opgericht door de prefab betonfabrieken Bestcon BV te Best Nederland en Bitter Beton Systeme GmbH te Goch Duitsland. Beide prefab betonfabrieken produceren de prefab silowanden. Silobouw verkoopt de silo’s en draagt zorg voor de benodigde tekeningen en berekeningen voor de bouwvergunning. Ook zorgt Silobouw voor de montage van de silo. Silobouw levert zowel aan de agrarische markt als aan de industriële markt.

Silo MontageEr zijn reeds meer dan 6000 silo’s met succes geplaatst in Duitsland, Nederland en elders in Europa. De Silobouw silo is een silo van goede kwaliteit en gemaakt van stevige betonnen onderdelen. De dichting tussen de elementen wordt verzorgd door de speciaal ontworpen en gepatenteerde EPDM-afdichting, die is getest op minstens 60 jaar duurzaamheid.

De silo’s hebben een lange levensduur, ze vereisen geen onderhoud als ze in gebruik zijn. (Agrarische – industriële tanks die continu blootgesteld worden aan een PH lager dan 6, hebben een oppervlaktebescherming nodig aan de binnenzijde).

Door de unieke constructie, samen met de fijne beton oppervlakte en structuur van de beton fungeert de agrarische silo als een natuurlijk onderdeel van het landschap. De silo kan gedeeltelijk en in speciale gevallen volledig worden ingebouwd in de bodem.

Een Silobouw tank is een goede investering in de 21e Eeuw, en de mestopslag oplossing voor uw behoeften!

Door jarenlange ervaring en de gekwalificeerde medewerkers is Silobouw uw betrouwbare partner als het gaat om prefabbeton en mestopslag.

Producten: Silobouw, Silo elementen, Silo Montage, Silowanden

Algemene gegevens:Silo bouw 2

Adres: Kanaaldijk 19, 5683 CR, Best
Website: www.silobouwbv.nl
Email: info@silobouwbv.eu
Tel: +31 (0)499 366 366
Fax: +31 (0)499 366 399